F1 - LECLERC MÉGSEM FOGJA VEZETNI A HAAS AUTÓJÁT ABU DHABIBAN

_x0w4765_3816028_1.jpg

Inkább a GP3-as kötelezettségeire kíván koncentrálni az ifjú monacói.

charles_leclerc_f1_grand_prix_brazil_practice_qlyo2buhschx.jpgAz eredeti tervek szerint úgy volt, hogy a GP3-as bajnokság éllovasa, Charles Leclerc fogja vezetni a mexikói Esteban Gutiérrez Haas-Ferrariját a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíj első szabadedzésén. Viszont csütörtökön Leclerc bejelentette, hogy ezúttal nem fog élni ezen lehetőséggel, ugyanis a GP3-as bajnoki cím megszerezésére akar összpontosítani, amelytől szinte már csak egy karnyújtásnyira van, az Alex Albonnal szembei 29 pontos előnye révén.

"Nagyon nehéz döntést hoztam magam azzal, hogy nem fogom vezetni a Haas Forma-1-es autóját az első tréningen Abu Dhabiban az időbeosztás alakulása miatt. A GP3-as bajnoki címre pedig 100%-ban fókuszálni szeretnék. Amennyiben részt vennék az első edzésen, az azt jelentené, hogy a Forma-1-ről kapásból át kéne ugranom a GP3-as időmérő edzésre." - írta Leclerc a Twitter-oldalán.

A 19 éves monacói ideáig négy alkalommal vezette a Haas gépét: a silverstone-i, a hungaroringi, a hockenheimi és a brazil hétvégén.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2211970423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása