F1 - BRAWN PONTOSÍTOTTA A SCHUMACHERREL KAPCSOLATOS NYILATKOZATÁT

michael_schumacher_ross_brawn_f1_grand_prix_7j1zkx7hdlmx.jpg

A korábbi Forma-1-es csapatfőnök egy interjúban kénytelen volt helyesbíteni azzal kapcsolatosan, amit nagyjából két hete a BBC-nek nyilatkozott Michael Schumacher állapotáról.

Mint ismeretes, Ross Brawn két hete a BBC Sport számára azt nyilatkozta, hogy "vannak biztató jelek" Michael Schumacher rehabilitációjában. Viszont, tegnap a The Guardian lapban elárulta, nem azt akarta, hogy mondandójából az jöjjön le, hogy jól halad a hétszeres világbajnok gyógyulása, a Schumacher-család pedig továbbra is szigorúan őrzi a korábbi Forma-1-es versenyző magánszféráját.

"Rendszeresen látogatjuk őt, imádkozunk és reménykedünk azért, hogy meggyógyuljon egy nap. Azt idézték tőlem, hogy javul az állapota, de a mondandómmal egyáltalán nem erre akartam utalni. A család továbbra is egyéni problémaként kezeli Michael állapotát, amit tiszteletben kell tartanom. Szóval nem szeretném azon túl kommentálni az állapotát, hogy reménykedünk abban, hogy egy nap Michael-t úgy látjuk viszont, ahogy korábban ismertük." - pontosította korábbi nyilatkozatát az ex-csapatfőnök.

Ezután Brawn elárulta, hogy majdnem 3 éve hogyan értesült a történtekről: "Éppen úton voltam Skóciába az Újévre, amikor a menedzsere telefonált. Ekkor lefújtuk az egész utat, és elmentünk hozzá látogatóba. Nagy trauma  volt ez a család számára, amellett, hogy számunkra is sokkoló. Michael egy rendkívül erős karakter, a komplett versenyzői pályafutása során mindössze egy lábtörést szenvedett el. Úgyhogy rendkívül ironikus az, hogy pont a nyugodtabb életében történik vele egy ilyen incidens."

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6411964743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása