F1 - ÁTRAKATTA A BOKSZÁT A MERCEDES

nico_rosberg_f1_grand_prix_brazil_practice_oofihwioj79x.jpg

A háromszoros konstruktőri világbajnok gárda az FIA-nál kérvényezte a bokszának az áthelyeztetését egy bukkanó miatt - a szövetség teljesítette kérést.

A tegnapi edzéseket követően a Mercedes versenyzői, Nico Rosberg és Lewis Hamilton arra panaszkodtak, hogy a garázs elől kihajtva át kellett menniük egy aszfalt-egyenetlenségen. Emiatt pedig a technikai igazgató, Paddy Lowe és a sportigazgató, Ron Meadows azon kéréssel fordultak a Nemzetközi Automobil Szövetség versenyigazgatójához, Charlie Whitinghoz, hogy helyezzék át a bokszukat annak érdekében, hogy a továbbiakban emiatt ne merüljenek fel problémák.

Whiting végül engedélyezte a Mercedesnek, hogy öt méterrel közelebb vigye a bokszát a depó kijáratához, és erre kérte a többi Forma-1-es csapatot is. Viszont egy alakulat nem akart eleget tenni ennek a kérésnek, így az a a kompromisszumos megoldás, hogy a Ferrari négy méterrel, a Williams hárommal, a Red Bull pedig kettővel helyezi odébb a bokszát, ezzel lehetővé téve azt, hogy sima útburkolaton dolgozhasson a Mercedes.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr111956619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása