F1 - ALONSO KEMÉNY KRITIKÁT FOGALMAZOTT A FORMA-1-RŐL

fernando_alonso_f1_grand_prix_brazil_practice_mriyehjnwjfx.jpg

A McLaren-Hondánál versenyző kétszeres világbajnok szerint a Forma-1-nek kéne fizetnie a rajongóknak, amiért kijönnek a pályára megnézni ezeket az unalmas autókat.

Mint ismeretes, a Brazil Nagydíj pénteki második szabadedzésén ERS-probléma miatt megállt Fernando Alonso McLaren-Hondája, amikor még volt hátra 35 perc. A spanyol viszont nem tétlenkedett a hátralévő időben sem: először segített a pályabíróknak biztonságba helyezni az autót, majd -, mint kiderült, unalmában - kavicsokat rugdalt, majd a FOM egyik operatőre a pálya szélén átadta a helyét, egy pár másodperc erejéig pedig Alonso szolgáltatta a képet a közvetítésben.

A tréning után a spanyol beismerte, hogy a kamera és az operatőri szék átvételéig unatkozva nézte az autókat a pálya szélén - és ekkor döbbent rá arra, hogy mit érezhetnek a szurkolók. Szerinte a Forma-1-nek kéne fizetnie nekik ezen autók nézéséért, és nem fordítva: "A szurkolók gyors autók szeretnének látni, amelyek ha elsuhannak előttük, tátva marad a szájuk. Ma 30 percen át néztem a kocsikat a pálya szélén, és aludtam. Szerencsére rátaláltam arra a székre és arra a kamerára. Ha ez nem lett volna, képtelen lettem volna nézni. Nekünk kéne fizetnünk a helyszínre kijövő rajongóknak azért, hogy nézik azt, ahogyan ezek az unalmas autók elhaladnak előttük."

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5311951791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása