F1 - HIVATALOS: GUTIÉRREZ ÉV VÉGÉN ELHAGYJA A HAAS CSAPATÁT

esteban_gutierrez_australian_f1_grand_prix_usqfffkpejzx.jpg

Esteban Gutiérrez az éjszaka folyamán Facebook-oldalán megerősítette: 2016 végeztével távozik a Haas F1 Team-től.

Az elmúlt hetekben terjedt el a pletyka, miszerint 2017-ben Gene Haas Forma-1-es csapata Romain Grosjeannal és Kevin Magnussennel lehet ott a rajtrácson, ez pedig nem jelentene mást, minthogy Esteban Gutiérreznek távoznia kéne a csapattól. A tegnapi nap folyamán pedig kiderült az, hogy ezen forgatókönyv beigazolódása esetén a Manor lehet a mexikói pilóta utolsó reménye, ami a Forma-1-ben maradást illeti.

Viszont Gutiérrez kicsit elébe ment a dolgoknak, és péntek hajnalban a Facebook-oldalán megerősítette, hogy egy újabb szakasz zárult le a pályafutásában, ugyanis az idei szezon végeztével elköszön a Haas F1 Team alakulatától: "Drága Barátaim! Meg akarom veletek osztani azt a hírt, hogy jövőre már nem leszek a Haas F1 Team versenyzője. Úgyhogy köszönetet szeretnék mondani a csapatnak és a személyzetnek, különösen Gene Haas-nak, aki megadta a lehetőséget arra, hogy együtt dolgozzam velük. A legjobbakat kívánom a számukra. Az idei szezonomból még két versenyezem van hátra, melyet szeretnék élvezni, és ahogy mindig, a legjobb formámat fogom nyújtani. Külön köszönet a rajongóimnak és a támogatóimnak, akiknek mindig lesz helyük a szívemben. Remélem, hamarosan megoszthatom jövőbeni terveimet. Üdvözlettel: EG21."

A maga öt darab 11. helyével a mezőny egyik legpechesebb pilótájának számító Esteban Gutiérrez bejelentésével pedig már csak formalitás lesz a Grosjean-Magnussen páros bejelentése - pletykákból azt hallani, hogy erre még a mai nap folyamán sor kerülhet.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2811949573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása