F1 - HIVATALOS: PALMER LESZ HÜLKENBERG CSAPATTÁRSA 2017-BEN!

jolyon_palmer_f1_grand_prix_mexico_previews_1dougmt2xygx.jpg

Egy újabb hely elkelt a rajtrácson - meglepő döntést hozott a Renault!

Nem is kerülgetjük a forró kását, azonnal belevágunk a dolgok közepében: éppen csak megírtuk az arról szóló cikket, miszerint nagy valószínűsége vannak, hogy a Renault ad még egy esélyt Jolyon Palmernek, és 2017-re is megtartja a brit pilótát Nico Hülkenberg csapattársaként, meg is érkezett erről a hivatalos bejelentés!

Ez pedig viszonylag egy váratlan húzás volt a francia gyári manufaktúra részéről, ugyanis az elmúlt hónapokban még abban sem lehettünk biztosak, hogy egyáltalán megtart-e valakit az idei Kevin Magnussen - Jolyon Palmer pilótafelállásból.

"A fellegek felett érzem magam annak köszönhetően, hogy a következő szezonban is a Renault Sport Formula One Team színeiben versenyezhetek, és már alig várom, hogy a pályán meghálálhassam a csapat által belém vetett hitet." - mondta hosszabbítása kapcsán Palmer.

"2015 óta dolgozom Enstone-ban, és teljes mértékben méltányolom a csapatnál azóta végbement infrastruktúrai fejlesztéseket. Mindez pedig azt jelenti, hogy 2017-ben osztozom a csapat izgalmaiban a jövő évet és az új autót illetően is."

Ami pedig engem illet: egy fontos tanulási folyamat az, hogy a Forma-1-ben versenyezhetek, és tudom, hogy jobb teljesítményt nyújtok jelenleg, mint valaha, a továbbiakban pedig még ennél is többet fog nyújtani. Enstone-ban és Viry-ben pedig borzasztóan nagy az elszántság és a lelkesedés a jövő év kapcsán, és nagy megtiszteltetés számomra az, hogy ennek részese lehetek."

jolyon_palmer_f1_grand_prix_mexico_practice_n_tss2qrbshx.jpg

"Örülünk, hogy megtarthatjuk Jolyont 2017-re is." - idézi az elnök Jerome Stoll szavait a motorsport.com"Jolyon megmutatta, ki van éhezve arra, hogy a csapattal együtt fejlődjön, miközben lenyűgözött minket a szezon folyamán egyre javuló teljesítménye. Biztosak vagyunk abban, hogy Jolyon és Nico kombinációja egy biztató hajtóerőt fog jelenteni számunkra, amellyel elérhetjük céljainkat. 

Jolyon megérti a csapat szellemét, és mindenkit motivál, akivel együtt dolgozik. Ez a felállás pedig a kontinuitás és a friss vér megtestesítője. Biztos vagyok abban, hogy Jolyon teljesítményén is javítani fog az, hogy egy olyan pilóta a csapattársa, mint Nico.

Kevin Magnussen számára pedig köszönjük a 2016-os szezon folyamán tett erőfeszítéseit, nagyszerű munkát végzett számunkra. 2017-ben és a továbbiakban a legjobbakat kívánjuk neki."

A 2014. évi GP2-bajnok, és a Maláj Nagydíjon pályafutása első és eddigi egyetlen Forma-1-es pontját megszerző Jolyon Palmer szerződtetésével pedig majdnem biztossá vált az, hogy Magnussen 2017-től a Haas színeiben fogja folytatni pályafutását, amelyről szintén cikkeztünk a mai nap folyamán.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9811945731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása