F1 - MASSA DOBOGÓRA ÁLLNA UTOLSÓ HAZAI FUTAMÁN

felipe_massa_f1_grand_prix_mexico_3fp0ithhbx5x.jpg

Mindenesetre a Williams brazil pilótája megígérte, hogy minden tőle telhetőt meg fog tenni annak érdekében, hogy pályafutása utolsó Forma-1-es Brazil Nagydíján dobogóra állhasson.

Mint ismeretes, bő 15 év után hátat fordít a Forma-1 világának a mezőny egyik legkedveltebb pilótája, a brazil Felipe Massa. A hétvégén pedig utoljára fog versenyezni a hazai szurkolói előtt Forma-1-es pilótaként - ennek tudatában pedig Massa elmondta azt, hogy mindent megpróbál megtenni annak érdekében, hogy egy jó eredménnyel zárja a Brazil Nagydíjat.

Korábban kétszer (2006, 2008) tudott győzni Interlagosban, és további három alkalommal (2007, 2012, 2013) zárta a brazil futamot a második vagy a harmadik pozícióban.

"Interlagos az otthonom. Ez az a hely, ahol felnőttem. Most, utoljára pedig ez egy érzelmes versenyhétvége lesz egy nagyon izgalmas aszfaltcsíkon. Már várom, hogy élvezhessek minden egyes kört, és remélhetőleg egy jó eredménnyel tudok célba érni. Korábban már kétszer is nyerni tudtam Brazíliában, és még néhányszor feljutottam a pódiumra - remélem, újból sikerül. Nem lesz könnyű, de mindent meg fogok tenni, amit tudok - a sajátjaimért és Brazíliáért." - idézte Massa szavait a GPUpdate.net.

A Williams másik pilótája, Valtteri Bottas is reménykedik a brazil pilóta eredményes búcsújában: "Úgy gondolom, ez egy nagyon jó futam lesz Felipe számára, aki ugyebár az év végén visszavonul és a mostani lesz az utolsó hazai futama. Remélem, hogy mindent jól fogunk csinálni, és Felipe is élvezni fogja a víkendet." 

Massa jelenleg a pontverseny 11. helyén áll, egy ponttal korábbi csapattársa, Fernando Alonso mögött.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1811944083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása