F1 - ÚJABB NEVES SZAKEMBERT IGAZOLT LE A SAUBER CSAPATA

marcus_ericsson_f1_grand_prix_mexico_qualifying_bonw9q5ed6zx.jpg

Újabb nagy névvel bővül a Sauber mérnökgárdája!

Amióta a nyár folyamán felvásárolta a Sauber F1 Team alakulatot a Longbow Finance befektetőcsoport, azóta a csapathoz rendre érkeznek a neves szakemberek, és ez most sincsen másképp. A svájci istálló ugyanis hétfőn bejelentette, hogy 2017-től Jorg Zander lesz a technikai igazgató Hinwilben.

Zander korábban már dolgozott a BMW Sauber, a Toyota, a BAR, a Williams, a Honda és a Brawn GP csapatánál, úgyhogy tulajdonképpen visszatér majd korábbi alakulatához. Érkezése pedig annak köszönhető, hogy jelenlegi munkaadója az Audi Sport az év végén abbahagyja LMP1-es projektjét a WEC-ben, melyben hasonló szerepet töltött be.

"A Forma-1 új szabályai remek lehetőséget kínál ahhoz, hogy utat mutasson az innováció és a technikai kreativitás terén." - olvasható Zander gondolata a Sauber hivatalos közleményében.

Ahogy pedig már említettük, a tulajdonosváltás óta nem ő az első nagy név, aki a csapathoz érkezik: korábban a svájci gárda már leigazolta Ruth Buscombe-ot, Nicolas Hennel de Beaupreau-t és Xevi Pujolart.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3811939725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása