F1 - ŐK AZ ESÉLYESEK A FORCE INDIA MÁSODIK AUTÓJÁRA

nico_hulkenberg_f1_grand_prix_mexico_qualifying_rrji3kxqvs1x.jpg

A sokak számára szimpatikus középcsapat helyettes csapatfőnöke, Bob Fernley elhintett néhány nevet, akiknek esélyük van arra, hogy megkapják a második Force Indiát 2017-ben.

Mint ismeretes, Nico Hülkenberg jövőre már a Renault színeiben fog versenyezni, elhagyva a Force India csapatát, ahol egyelőre még csak Sergio Pérez lett bejelentve 2017-re - a mexikói csapattársának még erősen kérdéses. Igaz, azóta már annyi fantazmagória született a dologról, hogy egy padlást meg lehetne tölteni velük.

Bob Fernley, a Force India helyettes csapatvezetője viszont most az F1i.com számára adott interjújában már tudott konkrétumokkal szolgálni a potenciális jelöltek kapcsán. Ezen a listán olyan pilóták vannak, akik korábban már teszteltek a csapattal, tehát Jolyon Palmer, Pascal Wehrlein és Esteban Ocon.

"Nagyon szerencsések vagyunk, hogy korábban láthattuk, mire képes Jolyon Palmer, Esteban Ocon és Pascal Wehrlein. Viszont mindezek régi adatokat, úgyhogy össze kell ülnünk a csapattal, és át kell tanulmányoznunk a mostani helyzetet. De erre csak akkor lesz lehetőségünk, ha befejeztük a versenyprogramot."

Emellett Fernley Nasr-t is megnevezte jelöltként - a brazil mellett szól az anyagi háttér, persze, ennek az előző három pilóta sincsen híján: "Kockáztatnunk kell és nem szabad elsietnünk a dolgokat, mert ez egy nagyon fontos döntés."

Továbbá Fernley azt is hozzátette, hogy egyáltalán nem függnek a Renault döntésével, valamint azt, hogy olyan pilótát akarnak, aki nyomás alá tudja helyezni Pérezt és jobb teljesítményt tud kifacsarni a mexikóiból.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr611933299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása