F1 - A BRAZIL NAGYDÍJ ELŐTT JELENTHETI BE A CSAPATTÁRSÁT A RENAULT

jolyon_palmer_kevin_magnussen_f1_grand_prix_rvyoboi85qux.jpg

A Renault ügyvezető igazgatója, Fréderic Vausseur megerősítette, hogy a brazil hétvégét megelőzően dőlhet el a második Renault-ülés sorsa 2017-et illetően.

Már majdnem egy hónapja annak, hogy a Renault bejelentette Nico Hülkenberg Force Indiától való átigazolását. Viszont azóta jövőbeni csapattársának kilétét csak találgatják.

Viszont hamarosan véget érhet a spekulációk időszaka, ugyanis a hírek szerint a brazil víkend előtt pont kerülhet az ügy végére. A dolog pedig azért húzódott el ilyen sokáig, mert konkrétan a potenciális pilóták vagy újoncok, vagy pedig túlságosan fiatalok, úgyhogy a választásra teljesítmény alapján kerül sor - erősítette meg Vausseur.

Ezzel tulajdonképpen az is tisztázódott, hogy a második ülés jövő évi birtokosa a Kevin Magnussen, Jolyon Palmer, Esteban Ocon alkotta trióból fog kikerülni, de egyes források azt sem tartják elképzelhetetlennek, hogy Esteban Gutiérrez lesz a befutó a Haastól.

Mindenesetre a Renault ügyvezető igazgatója, Fréderic Vausseur annyit elárult a helyzet kapcsán, hogy a megmaradt kínálat miatt lassabban folynak a tárgyalások, de ha tippelnie kéne, akkor még a Brazil Nagydíj előtt megszületik a döntés.

Vasseur azon pletykára is reagált, miszerint Magnussen a Haas pilótája lehet a következő évben, de ezt a hírt ő csak az újságírók trükkjének nevezte.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4911931785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása