F3 - MICK SCHUMACHER FORMA-3-AS AUTÓT FOG TESZTELNI

mick_schumacher_adac_formula_4_hockenheim_uyz5csi3jzqx.jpg

A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher fia, Mick Schumacher megkezdte tesztprogramját, ezzel megelőlegezve azt, hogy jövőre már a Forma-3-as Európa-bajnokságban indulna.

Mint ismeretes, idén a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher 17 éves fia, Mick Schumacher a német és az olasz Forma-4-es bajnokságban állt rajthoz - mindkét szériában ezüstérmes lett.

Jövőre pedig már a Forma-3-as Európa-bajnokság mezőnyében versenyezne. Ezen cél elérésének érdekében csütörtökön, azaz ma már egy F3-as autót fog tesztelni a Nürburgring a Prema Powerteam csapatánál. Rajta kívül még a Ferrari junior programjában résztvevő Guan Yu Zhou lesz még ott az olaszoknál - a kínai számára viszont nem lesz ismeretlen a terep, hiszen idén már lehúzott egy évet az F3-ban a Motopark színeiben.

A Van Amersfoort Racing sem tétlenkedik - a holland istálló a Schumachert a német F4-ben megverő Joey Mawsont és a kanadai Kami Lalibertét fogja pályára küldeni. 

A Hitech GP is a pályán van, mégpedig a Force India fejlesztőversenyzőjével, az orosz Nikita Mazepinnel.

Az ismertebb fiatalokról úgy ennyit tudni nagyjából. A tesztek pedig a Nürburgringen kerülnek lebonyolításra.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8111927215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása