F1 - KIENGEDTÉK A WILLIAMS ALAPÍTÓJÁT A KÓRHÁZBÓL

sir_frank_williams_f1_grand_prix_bahrain_previews_awnkrfamch-x.jpg

Sir Frank Williams elhagyhatta a kórházat, miután felgyógyult a tüdőgyulladásából. Utoljára a monzai futam helyszínén láthatta a nyilvánosság a 74 éves csapatalapítót.

A monzai hétvége óta Sir Frank Williams alapítót egyáltalán nem, de a helyettes csapatvezetői pozíciót betöltő Claire Williams-t is csak néhány versenyhétvégén láthattuk. Ennek hátterében pedig az állt, hogy előbbi tüdőgyulladással kórházban feküdt. Claire Williams pedig ezen nehéz időszakban apja közelében kívánt maradni érthető módon.

Viszont ez a nehéz időszak a végéhez ért, ugyanis ma Claire Williams a grove-i alakulat 2017-es pilótafelállásának ismertetése mellett azt is megerősítette, hogy a 74 esztendős Sir Frank Williams felgyógyult a tüdőgyulladásából, a hét korábbi szakaszában pedig már a kórházat is elhagyhatta.

"Örömmel és boldogsággal közlöm, hogy ő [Frank - szerk.] hazatért és visszatért hozzánk a gyárba. Hétfőn jött ki a kórházból, és mostanra már mindenki tisztában van azzal, hogy tüdőgyulladása volt az Olasz Nagydíj óta. Szeptember eleje óta pedig kórházban volt emiatt. Ez egy nagyon lassú felépülési folyamat volt, de nagy örömmel jelenthetem ki, hogy mostanra visszatért a régi jó Frank, akit ismerünk és imádunk. Úgyhogy nagyszerű, hogy már újra velünk van a csapatnál." - idézte Claire Williams szavait a motorsport.com.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2511927361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása