F1 - A RENAULT-NAK SAINZRA FÁJT A FOGA

carlos_sainz_f1_grand_prix_mexico_previews_0t5dmhwsu44x.jpg

A Renault most először ismerte be nyilvánosan, hogy a spanyol Carlos Sainz Jr. volt az első számú kiszemeltje a 2017-es idényre.

A francia manufaktúra pár hete már aláírt a Force Indiától érkező, német Nico Hülkenberggel, de a német pilótán kívül Valtteri Bottas, Esteban Ocon, Sergio Perez, Daniil Kvyat és Carlos Sainz Jr. is rajta volt a listán.

Közülük pedig Sainz Jr. volt az a pilóta, akire a Renault-nak fájt a foga, azonban a Red Bull semmi áron sem akarta elengedni a fiatal versenyzőt: "Minden lehetséges erőfeszítést megtettünk azért, hogy megszerezzük Sainzot. Akartuk egy olyan pilótaként, aki vezető szerepet tölt be a projektünkben. Jó lett volna, ha hozzánk kerül. Azonban a Red Bull nem hagyta őt elmenni." - erősítette meg a francia gyári csapat egyik szóvivője a spanyol AS lapnak.

A Renault második pilótájának a kiléte egyelőre még kérdéses, számos pilóta esélyes a poszt betöltésére.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9411922525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása