MOTOGP - 2021-IG BIZTOS SEPANG JÖVŐJE A VERSENYNAPTÁRBAN

motogp_of_malaysia_qualifying_jqfl4rgpdb8x.jpg

Szombaton megerősítésre került a hír, miszerint a Sepang International Circuit pálya meghosszabbította a szerződését a Dorna Sports-cal, így 2021-ig biztosan lesz Maláj Nagydíj a MotoGP-ben.

A malajziai pálya 1999 óta évente látja vendégül a MotoGP mezőnyét, szombaton pedig kiderült, hogy 2021-ig biztosan is így lesz.

Az új, ötéves hosszabbításról szóló szerződés szombat reggel került aláírásra a Sepang International Circuit és a Dorna Sports által. A felek természetesen örültek a hosszabbításnak, főleg amiatt, mert Malajziában az elmúlt időszakban igencsak megnőtt a MotoGP népszerűsége - a mostani futamon is telt ház volt. Ugyanez pedig a Forma-1-ről már nem mondható el...

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6311915317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása