DTM - HIVATALOS: MORTARA MANUFAKTÚRÁT VÁLT 2017-RE!

img_8437-2.JPG

Pénteken hivatalosan megerősítették, hogy az idei szezon ezüstérmese, az olasz Edoardo Mortara hat szezont követően elhagyja az Audit, és 2017-től kezdve a Mercedes színeiben fog versenyezni.

Nem olyan régen a Mercedes megerősítette, hogy jövőre az olasz Edoardo Mortara lesz az egyik pilótájuk. A 29 esztendős versenyző 2011-es debütálása óta az Audit erősítette, ez idő alatt összesen nyolc győzelmet és az idei évben egy bajnoki ezüstérmet tudott szerezni az ingolstadtiaknál. Igaz, Mortara számára nem volt messze a bajnoki cím, de végül Marco Wittmann nyerte meg a trófeát 4 pontos előny birtokában. Úgyhogy ezzel most egy hatéves periódus zárult le Mortara pályafutásában.

"Nagyon örülünk annak, hogy végre megerősíthetjük azt, hogy 2017-ben Edoardo Mortara lesz az egyik pilótánk. Hiszen egy ideje már megállapodtunk Edoardóval, de az Audival szembeni tiszteletből kifolyólag ezt a szezon végezte előtt nem szerettük volna bejelenteni. Edoardo kiválóan illeszkedik a csapatunkba, ugyanis amellett, hogy egy tehetséges versenyző, egy nagyszerű karakter is egyben." - mondta a Mercedes-AMG DTM főnöke, Ulrich Fritz.

Fotó: Landek Norbert

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr411912723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása