F1 - BESZÁLLÍTÓVÁLTÁSON GONDOLKODIK A HAAS A SOROZATOS FÉKHIBÁK MIATT

esteban_gutierrez_f1_grand_prix_usa_qualifying_oa8hft2sm7tx.jpg

A Forma-1 újonc alakulatának, a Haas F1 Team-nek a csapatfőnöke, Günther Steiner megerősítette, hogy a csapatnak most már muszáj valamit lépnie fékügyben, mert a jelenlegi állapot már tarthatatlan... Megoldásként többek között a fékbeszállító lecserélése is felmerült.

Mint ismeretes, az idei évben debütáló Haas F1 Team Achilles-sarkának a fékek számítanak - a szezon során számos alkalommal lehettünk szemtanúi annak, hogy Romain Grosjeannak vagy Esteban Gutiérreznek fékhiba kell feladniuk egy-egy futamot. Legutóbb, az Amerikai Nagydíjon utóbbinak kellett kiállnia ilyen jellegű probléma miatt.

Úgyhogy mindezek után a Haas már nagyon azon a beszállítóváltáson gondolkodik: "Ki fogunk próbálni más gyártóktól származó termékeit is. Muszáj csinálnunk valamit, mert ez így nem folytatódhat tovább." - szögezte le Steiner. A "más gyártó", valamint a "valami" pedig abban fog megnyilvánulni, hogy az amerikai istálló ki fogja próbálni a Carbon Industrie fékjeit - azonban ez legkorábban csak a mexikói hétvége után lehetséges.

A csapatfőnök emellett azt is elárulta, hogy a sorozatos féksorozatok oka még nem ismert, de a Brembo már nagy erőkkel van azon, hogy kivizsgálja a problémát, és megtalálja annak gyökerét.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5211841265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása