F1 - VETTEL ROSSZUL HAJTOTT BE A DEPÓBA, MEGBÜNTETTÉK

sebastian_vettel_f1_grand_prix_usa_practice_msgq9efddzqx.jpg

A Ferrari négyszeres világbajnok pilótája, Sebastian Vettel büntetést kapott az FIA stewardjaitól, ugyanis a második szabadedzésen szabályt szegett.

A ferraris Sebastian Vettelt a második tréninget követően beidézték, ugyanis a bokszutcába való behajtáskor a bejáratnál lehelyezett bóját rossz oldalról kerülte meg. A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) versenybírái az ügyben viszonylag hamar meg is hozták a döntést: megrovásban részesítették a 2013-as Amerikai Nagydíj győztesét. Ez a német pilóta idei első ilyen jellegű szankciója - amennyiben még két alkalommal szóban figyelmeztetik a stewardok Vettelt, automatikusan 10 rajthelyes büntetést fog kapni.

A világhálóra fel is került egy videofelvétel az incidensről, amelyen tisztán látni, hogy a 20-as kanyar előtt, a depó bejáratánál odaért az egyik McLaren-Honda mellé. Versenyzőtársa a szabályos útvonalon hajtott be a bokszutcába, míg Vettel ezt kívülről, a bóját jobbról megkerülve tette meg, miután későn döntötte el azt, hogy be szeretne jönni.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3411828591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása