MOTOGP - MÉG SZIGORÚBBAK LESZNEK AZ AERODINAMIKAI SZABÁLYOK 2017-RE

motogp_of_japan_race_p-7vqgx8wewx.jpg

A Grand Prix Commission legújabb döntésének értelmében tovább szigorodnak a MotoGP aerodinamikai szabályai 2017-re - többek között költségcsökkentési okok miatt.

A szezon korábbi szakaszában a bizottság már döntött arról, hogy a vitatott aerodinamikai szárnyacskák 2017-től kezdve be lesznek tiltva.

A jövő évre szánt motorok idomainak és első sárvédőjének át kell menniük a széria hivatalos technikai igazgatója által vezényelt homologizációs vizsgálaton a szezonnyitó katari futam előtt.

Ezután pedig a szezon folyamán mindössze egy-egy módosítás engedélyezett a burkolatot és a sárvédőt illetően is. A mennyiség pedig nem csapatonként, hanem pilótánként értendő.

2018-tól pedig kötelező lesz a pilótáknak a légzsákokkal ellátott bőrruházat viselése, biztonságtechnikai okokból kifolyólag.

Továbbá pedig a szövetség azt is megerősítette, hogy a következő három évben marad a Liqui-Moly a Moto2 és a Moto3 hivatalos beszállítója.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9211820115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása