F1 - MAGNUSSEN KOMMENTÁLTA AZ INDYCAR-OS PLETYKÁKAT

kevin_magnussen_f1_grand_prix_japan_h2w8jmumqmpx.jpg

A Renault dánja reagált az IndyCar-pletykákra.

Ahogyan arról már a reggeli órákban beszámolhattunk, a Renault dánját, Kevin Magnussent 2017 kapcsán az IndyCar szériával és az abban szereplő Andretti Autosporttal. 

Mint ismeretes, igencsak sanszos az, hogy a Renault jövőre lecseréli a jelenlegi versenyzőit, Jolyon Palmert és Kevin Magnussent, ugyanis egy ütőképes versenyzőpárossal szeretnének ott lenni a rajtrácson. Ennek reményében pedig már le is igazolták a Force Indiától a német Nico Hülkenberget. A második ülést illetően pedig van ott van az esélyesek listáján Esteban Ocon, Valtteri Bottas és Carlos Sainz Jr. is.

Ennek kapcsán került képbe Magnussen az IndyCar-ral és Michael Andretti csapatának a negyedik autójával kapcsolatosan - a Renault dánja így kommentálta a hírt a Twitter-oldalán:

"Láttam a pletykákat magamról és az IndyCar-ról. Nagy rajongója vagyok az IndyCar-nak, de ezek csak pletykák, semmi több. Magabiztos vagyok a Forma-1-es jövőmet illetően. Semmi kétségének nem kéne lennie azt illetően, hogy továbbra is elszánt vagyok a Forma-1 és a Renault-nál való maradás iránt. Sok éven át alkalmasint, ha van rá lehetőségem. Úgyhogy sajnálatos módon még nincs mit bejelentenem a jövőm kapcsán, de remélhetőleg hamarosan majd lesz mit. Kezdek nagyon-nagyon türelmetlen lenni!"

Egyébként, mint azt említettük már korábbi cikkünkben, nem Magnussen az egyedüli kiszemelt az Andretti-csapatnál. Takuma Sato, Mikhail Aleshin és Carlos Munoz is azok között vannak, akik közül valamelyikőjük rajthoz állhat a 2017-es IndyCar-szezonban a gárda negyedik autójával. 

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5111819103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása