F1 - ALONSO A RAJTRÁCS VÉGÉRŐL FOG INDULNI SEPANGBAN

ctgndu0wyaazzso.jpg

A McLaren spanyolja, Fernando Alonso a pénteki nap folyamán ki fogja próbálni a Honda legújabb motorfejlesztéseit, ám azok beszerelése miatt majd a rajtrács végéről kell majd indulnia Malajziában.

A Honda erősítette meg a hírt csütörtökön délelőtt, miszerint a McLaren-pilóta Fernando Alonso a pénteki szabadedzés folyamán tesztelni fogja a japán gyártó újdonságait. A spanyol MP4-31-esébe a wokingi csapat szerelői új belső égésű motort, új turbófeltöltőt, új MGU-H-t, új akkumulátort és új vezérlőelektronikát fognak beszerelni. Azonban ez a folyamat a rajtrács végére fogja száműzni a kétszeres világbajnokot, ugyanis a cserék 30 helyes rajtbüntetést fognak maga után vonni.

Fernando Alonso pénteken Sepangban könnyebb motorblokkot, valamint egy átalakított kipufogót is pályára fog vinni - mindez a teljesítményt hivatott javítani.  A fejlesztésekhez a Honda összesen 2 zsetont használt fel, így a japánok a hátralévő 6 futamon már csak 1 módosító pontból gazdálkodhatnak.

Egyébként Alonso a hátrasorolás ellenére is bizakodik a pontszerzésben a Maláj Nagydíjon.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9911752877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása