MOTOGP - VALENCIA 2021-IG MARAD A VERSENYNAPTÁRBAN!

r18_motogp_valencia_motogp_08-11-15_005.jpeg

A Dorna Sports kedden délután megerősítette, hogy 2021 végéig a szezonzárót garantáltan a spanyolországi helyszínen fogják megrendezni.

A valenciai Circuit Ricardo Tormo már 2002 óta állandó helyszíne a MotoGP versenynaptárának, azóta minden évben itt zárult a motorosok szezonja.

Az aszfaltcsík jelenlegi szerződése az idei esztendő végén járt volna le, ám Valenciának most már semmiképpen sincs félnivalója, ugyanis tegnap a Dorna Sports bejelentette, hogy a kontraktus 2021-ig meghosszabbításra került. Tehát addig az évig mindenképpen a spanyolországi helyszínen fognak zárulni a MotoGP szezonjai.

"Nagy izgalommal jelentem be, hogy a MotoGP mezőnye még 5 éven át biztosan vissza fog térni Valenciába minden egyes szezon végén.

Az új megállapodás egyenesen fantasztikus a bajnokság, a Comunitat Valencia és a rajongók számára - az adott régióban és világszerte egyaránt. Mindeközben a Circuit Ricardo Tormo gondoskodik arról, hogy a MotoGP-szezonok egy egyedi és emlékezetes eseménnyel záruljanak." - nyilatkozta a Dorna elnöke, Carmelo Ezpeleta.

2016-ban is Valenciában fog véget érni a világbajnoki szezon, november 13-án.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr311732393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása