F1 - STROLL MÁR ALÁ IS ÍRT A WILLIAMSHEZ?

lance-stroll-f1.jpg

A sajtó szerint igen, ráadásul nem kevés pénzt pengetett ki a grove-iak versenyzői üléséért.

A finn Turun Sanomat számolt be a minap a hírről, miszerint Lance Stroll leigazolt a Williamshez, és jövőre meg fogja ejteni Forma-1-es debütálását, Valtteri Bottas csapattársaként. A jelentések szerint a fiatal kanadai -, aki az idei évben fölényesen vezeti a Forma-3-as Európa-bajnokságot - nem kevesebb, mint 35 millió dollárt perkált ki a nagy múltú privát istállónak az ülésért.

Egyébként úgy tudni, hogy a Williams nem veszi félvállról a kanadai Forma-1-es bemutatkozását - a neves Forma-1-es szakíró Joe Saward a blogján arról számolt be, hogy Stroll az éles bevetés előtt közel 13000 kilométert fog teljesíteni a csapat jelzés nélküli, 2014-es autóval. A múlt héten a Hungaroringen gyakorolt az ifjonc, a napokban pedig Ausztriában folytathatja a felkészülést. Értesülések szerint a további tesztekre Austinban, Interlagosban, Abu Dhabiban, Bahreinben, Malajziába és Suzukában kerülhet sor.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5311734011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása