F1 - HOPPÁ: AZ APPLE FELVÁSÁROLHATJA A MCLARENT

fernando_alonso_f1_grand_prix_singapore_uonufx75beex.jpg

Financial Times információi szerint a technológiai óriás, az Apple a McLarennel tárgyal egy lehetséges átvételről.

A fenti lap információi szerint az Apple nem olyan régen, néhány hónapja felkereste a McLaren Technology Group-ot, amely a Forma-1-es istálló mellett a McLaren Automotive és a McLaren Applied Technology vállalatokat is felöleli. Mégpedig a cég teljes felvásárlásának, annak bizonyos részlegeinek felvásárlásának, vagy a stratégiai befektetésnek az opciójával. 

A hírek szerint az informatikai óriásvállalat akár 1-1,5 milliárd fontot is hajlandó lenne fizetni. Kérdés, hogy Ron Dennis mennyire lenne hajlandó lemondani a McLaren Csoport identitásáról, amely annak ellenére is nyereséges volt az elmúlt években, hogy a Forma-1-ben nem igazán volt sikeres.

A wokingi istálló cáfolta a hírt.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8111734031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása