F1 - ARRIVABENÉT MÉGSEM TARTÓZTATTÁK LE

maurizio_arrivabene_f1_grand_prix_singapore_bjgvjvpsfcsx.jpg

Úgy néz ki, hogy a Maurizio Arrivabenéről szóló cigarettacsikk eldobásos - rendőrséges sztori csak néhány élénk fantáziájú brit és spanyol újságíró agyszüleménye volt.

A Szingapúri Nagydíj hétvégéje alatt terjedt el az a hír, miszerint a Ferrari csapatfőnökét, a korábbi Marlboro-igazgató Maurizio Arrivabenét hat óra erejéig őrizetbe vették, és megbírságolták 1000 dollárra, amiért eldobta a cigarettacsikkjét, ami nem kicsit sérti a városállam szigorú törvényeit, melyek a szemetelésre vonatkoznak.

Viszont a minap ázsiai és német forrásokból kiderült, hogy a sztori csupán kitaláció volt, melyet spanyol és angol újságírók kreálhattak. A hír hamisságát pedig alátámasztja az, hogy az ország környezetért felelős ügynöksége megerősítette, hogy a múlt héten nem történt ilyesféle kihágás.

A német Motorsport-Magazin az üggyel kapcsolatban felkereste a Ferrarit, ahol a hírt határozottan tagadták, és annak szerzői ellen pedig jogi eljárást fontolgatnak. 

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2511731261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása