F1 - SZINGAPÚR, 2016: ROSBERG VOLT A LEGGYORSABB A MÁSODIK EDZÉSEN

nico_rosberg_f1_grand_prix_singapore_practice_oek8ip8t4six.jpg

A második tréningen élre tört a Mercedes, de csak az egyik pilótájával, Nico Rosberggel. Eközben Hamilton csak 7. lett.

Nico Rosberg futotta meg a leggyorsabb kört a Szingapúri Nagydíj második szabadedzésén a Mercedesszel - a német versenyző az ultralágy gumikon egy elképesztően gyors, 1:44.152-es kört tudott összerakni. Rosberg mögött Kimi Raikkonen zárt a második helyen, 275 ezredes lemaradással.

A virtuális második sorban a Red Bullok zártak, újból Verstappen - Ricciardo felállásban. A bikák lemaradása 4 tized körüli volt. A legjobb ötöt a ferraris Vettel zárta.

Ezúttal a Force Indiával Nico Hülkenberg egészen jól ment, és hatodik lett. Lewis Hamilton pedig csak hetedikként végzett, ugyanis az autójában hidraulikus gondok merültek fel.

A két Toro Rosso megint ott volt a TOP 10-ben - Sainz Jr. a 8. legjobb időt futotta meg, míg Kvyat a 10. pozícióban végzett. Kettejük az a mclarenes Fernando Alonso választotta szét, akinek az utolsó utáni pillanatokban vélhetően váltóhiba miatt kellett félreállnia. A mezőny második felében a Williams gyenge teljesítmény csalódást keltő volt.

cse0k_xwaaeosgk.jpg

Eközben Romain Grosjean és a Haas kálváriája folytatódott - a francia előbb a fékek miatt akadékoskodott, majd a 22-es kanyarban eldobta az autóját, amelynek a hátulja kissé szárnyaszegetté vált a fallal való találkozás után.

A tréning meglepetésének pedig az bizonyult, hogy az ultralágy és a szuperlágy gumik között a vártakhoz képest igencsak kicsi a differencia, ez pedig megvariálhatja a csapatok taktikáit.

A hétvége programja a harmadik szabadedzéssel fog folytatódni, amely szombat délben fog elkezdődni - magyar idő szerint.

A második szabadedzés végeredménye:  

cselir6xyaazqtw3.jpg Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4211713191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása