INDYCAR - POWER RAJTHOZ ÁLLHAT SONOMÁBAN

41bk0390.jpg

Will Power részt vehet a sonomai szezonzárón, így csapattársa, Simon Pagenaud nem fog ellenfél nélkül maradni a bajnoki elsőségért vívott harcban.

A Team Penske új-zélandi pilótája, Will Power számára nem alakult valami jól a Watkins Glen-i futam a múlt hétvégén, ugyanis a versenytáv kétharmadánál ütközött Charlie Kimball-lel, és nekicsapódott a palánknak. Ezután a 2014-es bajnok agyrázkódásszerű tünetek jelentkezését észlelte, így ellátogatott egy kórházba Miamiban, ahol két szükséges teszten is átment, így nem kell az idei folyamán másodjára is betegszabadságra mennie.

Így pedig a dupla pontos sonomai szezonzáró futam sem lesz unalmas, hiszen Simon Pagenaud és Will Power között még nem dőlt el az IndyCar 2016-os bajnoki címének a sorsa. A két penskést 43 pont választja el.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1611687561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása