MOTOGP - VÁLTOZÁSOK A MEZŐNYBEN

motogp_of_great_britain_race_pqyzijoeyubx.jpg

Többek között a hétvégén helyettesíteni kell a Brit Nagydíjon nagyot eső Loris Bazt, továbbá Misanóban és Motegiben is lesz egy-egy szabadkártyás induló.

Mint ismeretes, a múlt hétvégi Brit Nagydíj Loris Baz és Pol Espargaró egy óriási bukás részesei voltak. Először úgy tűnt, hogy a két versenyző sértetlenül megúszta az incidenst, de Baz esetében egy svájci orvosi vizsgálat során kiderült, hogy mégiscsak megsérült. Az Avintia Ducati versenyzője hajszálrepedéseket szenvedett el a sípcsontjának az alsó részén és a jobb lábán, emellett zúzódások és sérült inak is voltak a francia testén.

Ezáltal pedig Baz a hétvégi misanói fordulón nem vehet majd részt, az Avintia már be is jelentette, hogy a Superbike világából ismert Xavi Forés fogja helyettesíteni.

A minap pedig arra is fény derült, hogy Michele Pirro a hétvégén az idei nyolcadik szabadkártyás versenyrészvételét fogja abszolválni, újból a Ducatinál fogja húzni a gázt. A következő hónapban Motegiben pedig a 35 esztendős Katsuyuki Nakasuga fog indulni a Yamaha színeiben, szabadkártyásként.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9311686545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása