F1 - GIOVINAZZI KIPRÓBÁLHATTA A FERRARI SZIMULÁTORÁT

_sbb8543_3816852.jpg

A GP2 2016-os bajnoki címre esélyes Antonio Giovanazzi hétfőn Maranellóban eltölthetett egy napot a Ferrari szimulátorában - erősítette meg az olasz Forma-1-es gárda.

A 22 éves ifjú olasz pilóta idén debütált a GP2-es bajnokságban, és egyáltalán nem áll rosszul. Sőt, olyannyira nem, hogy csak 10 pont a hátránya a listavezető csapattárssal, Pierre Gasly-val szemben, amikor már csak 4 futam van hátra a szezonból. Eddig négy futamot nyert a Forma-1 előszobájaként emlegetett szériában, a legutóbbi sikerét a monzai főfutamon aratta, amelyet a 21. rajtkockából indulva nyert meg.

Hétfőn késő délután pedig a Ferrari Forma-1-es alakulata elárulta, hogy Giovinazzi ma egy napot a csapat maranellói szimulátorában töltött el, amelybe életében először ülhetett be.

"Ez egy nagyon élvezetes élmény volt, nagyon szeretném megköszönni a Ferrarinak ezt a lehetőséget. 

Habár, most már itt az ideje annak, hogy teljes mértékben a GP2-es karrieremre koncentráljak az idei év hátralevő részében." - mondta Giovinazzi.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4811679245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása