F1 - MONZA, 2016: HAMILTON VOLT A LEGGYORSABB AZ IDŐMÉRŐ ELŐTT

lewis_hamilton_f1_grand_prix_italy_practice_temyelezmctx_1.jpg

A Mercedes címvédője, Lewis Hamilton a második után az utolsó szabadedzést is behúzta Olaszországban, csapattársa, Nico Rosberg és a ferraris Sebastian Vettel előtt.

Lewis Hamilton, a Mercedes brit világbajnoki címvédője hangolódott a legjobban a szombat délután esedékes monzai időmérő edzésre, amely majd el fogja dönteni az Olasz Nagydíj rajtfelállását. A háromszoros világbajnok a 60 perces edzésen 1:22.009-es idejével biztosította be az elsőséget. Mögötte bő három tizedes hátrányban a csapattárs Nico Rosberg végzett.

A Ferrari pedig megőrizte a pénteki formáját, Vettel és Raikkonen simán hozták a 3-4. helyet, ahogy az történt a 2. szabadedzésen. Igaz, az olaszok vörös paripái majdnem 1 másodperces lemaradásban vannak az Ezüst Nyilakhoz képest. A harmadik erőnek ezúttal nem kis meglepetésre a Williams bizonyult, amelynek versenyzői, Bottas és Massa megfutották az edzés 5. és 6. leggyorsabb idejét. A két Red Bull Ricciardóval és Verstappennel pedig csak a 7-8. helyet tudta elcsípni, megelőzve a TOP 10-et záró Perezt (Force India) és a mezőny másik mexikóiját, Gutiérrezt (Haas).

Egyébként a 9. helytől lefele nagyon szoros a mezőny, tulajdonképpen az ebben a pozícióban záró Perezt és az utolsóként végző Esteban Ocont mindössze 1.021 másodperc választotta el. Úgyhogy nagyon kemény küzdelemre van kilátás a közép-európai idő szerint 14:00-kor startoló időmérőn.

A harmadik szabadedzés végeredménye:

cra9mdeweaarqne.jpg

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8111672972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása