F1 - ÁTSZERVEZETT MÉRNÖKGÁRDA ÉS FRISSÍTETT MOTOR A FERRARINÁL

kimi_raikkonen_f1_grand_prix_belgium_yaro2uoxxbfx.jpg

Előbbi még a nyári szünet előtt valósult meg a vörösöknél, míg az utóbbinak a hatásait a hétvégén tapasztalhatjuk meg Monzában.

A minap a motorsport.com révén kiderült, hogy a Ferrarinál a technikai igazgató James Allison és jobbkeze, Dirk de Beer távozását követően nagyon komoly átszervezések mentek végbe a mérnökgárdát illetően.

Mint ismert, Allison helyét Mattia Binotto vette át, míg az aerodinamikai részleg vezető pozíciójában tevékenykedő De Beerét pedig Enrico Gardile, aki korábban a márka GT-projektjében működött közre. A korábbi renault-s és mclarenes szakember, David Sanchez pedig a csapat vezető aerodinamikai mérnöke lesz. Az új csapatszerkezet a nyári szünet folyamán alakult ki a McLaren mintájára, azzal a különbséggel, hogy az olaszok nem más csapatoktól akarnak elcsábítani szakembereket, hanem a náluk alacsonyabb pozícióban dolgozó, tehetséges mérnököket helyezik magasabb posztra. A horizontális csapatstruktúra koordinátora pedig Mattia Binotto.

A hétvégén pedig bevetésre került a Ferrari új specifikációjú motorja, amely majd a Haas autóiba is be fog kerülni. Azt nem tudni, hogy az olaszok hány zsetont áldoztak be a fejlesztésre, ahogyan azt sem, hogy a motor mely területein módosítottak.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9711669904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása