MOTOGP - SMITH LESÉRÜLT, ALEX LOWES LESZ A BRIT HELYETTESE A TECH3-NÁL

alex_lowes_world_superbikes_qualifying_hma34htxqiux.jpg

Superbike-versenyzővel fogja helyettesíteni a sérült pilótáját a Tech3 Yamaha Silverstone-ban és Misanóban.

A múlt héten a Tech3 britje, Bradley Smith részt vett a hosszútávú motoros világbajnokság 8 órás oscherslebeni versenyén, amelyen viszont egy baleset következtében térdsérülést szenvedett el, így a következő két versenyhétvégét ki kell hagynia a MotoGP-ben, amely Nagy-Britanniában és Olaszországban kerül megrendezésre.

A Tech3 Yamaha hétfőn bejelentette, hogy már meg is van a brit pilóta helyettese, mégpedig a szintén brit Alex Lowes személyében, aki az idei évben a Yamahával versenyez a Superbike-ban, jelenleg a ponttabella 11. helyén áll.

Egyébként a 26 éves brit mindössze egy héttel azután fog bemutatkozni a MotoGP-ben, hogy életében először kipróbálta a Tech3 Yamaha gépét, amely az első királykategóriás tesztje volt.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2211665920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása