F1 - PEREZ MÉG NEM DÖNTÖTT A JÖVŐJÉRŐL

sergio_perez_f1_grand_prix_germany_kmbu3xaxmz0x.jpg

A mexikói pilóta a korábbi ígéretével ellentétben nem született döntés Perez jövője kapcsán.

Korábban úgy volt, hogy a Force India 2017-ben is a Perez - Hülkenberg párossal lesz ott a rajtrácson. Azonban nem sokkal azután, hogy ezt megerősítette a silverstone-i bázisú csapat tulajdonosa, Vijay Mallya, Sergio Perez próbálta lenyugtatni a kedélyeket, hogy még korai a medve bőrére inni, ugyanis a sorsa a szponzorai kezében van.

Most pedig a belgiumi paddockban a motorsport.com-nak azt nyilatkozta a mexikói, hogy a nyári szünet folyamán lebonyolított megbeszélések ellenére még nem született döntés 2017 kapcsán.

Azonban Sergio Perez nem aggódik a jövőjét illetően, ugyanis már csak idő kérdése az, hogy kiderül valami. Emellett kifejtette, hogy már csak az idei szezonra kíván koncentrálni, noha tisztában van vele, hogy előbb-utóbb meg kell ejteni a bejelentést ennek kapcsán, ugyanis a 2016-os szezonból már csak 3 hónap van hátra. További azt is hozzátette, hogy szívesen maradna a Force Indiánál is.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1611652136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása