F1 - HÜLKENBERG IS KIPRÓBÁLJA A GLÓRIÁT BELGIUMBAN

nico_hulkenberg_f1_grand_prix_hungary_qualifying_zsrqzr5o00hx.jpg

A Force India megerősítette, hogy a mezőny másik Nicója is tesztelni fogja a halót Spa-Francorchamps-ban.

f1-barcelona-march-testing-2016-the-halo-cockpit-cover-used-on-the-ferrari-sf16-h.jpgA glória tesztelgetése továbbra is folyamatban van, annak ellenére, hogy bevezetését a Stratégiai Csoport 2018-ig elhalasztotta a Német Nagydíj előtt. Ennek hátterében az áll, hogy a halo még nem elég kifinomult esztétikailag, és az eszköz biztonságossága révén is felmerültek kétségek.

Ezek kiküszöbölésének érdekében az FIA arra kért minden istállót pár hete, hogy az év hátralévő részében próbálják ki a fejvédőeszközt.

Korábban az már megerősítésre került, hogy a Mercedes németje, Nico Rosberg a hétvégén Spában tesztelni fogja a halót. Most pedig arra is fény derült, hogy a Force India részéről Nico Hülkenberg is hasonlóképpen fog cselekedni az első szabadedzés folyamán.

Ahogy azt már korábban is említettük, ezek a spái tesztek nagyon fontosak lesznek, ugyanis most ki fog derülni, hogy mennyire befolyásolná a versenyzők kilátását a biztonsági eszköz az olyan emelkedős pályarészeken, mint például az Eau Rouge.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6911651042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása