F1 - A PIRELLI PÉNTEKEN KÍSÉRLETI GUMIKAT FOG TESZTELNI SPÁBAN

promo274018709.jpg

A Pirelli holnap Belgiumban a csapatok segítségét fogja kérni abban, hogy próbálják ki a gumiszállító legújabb, strapabíróbb kísérleti gumijait, okulva Vettel tavalyi incidenséből.

Mint ismeretes, a tavalyi belga versenyhétvégén Nico Rosberg és Sebastian Vettel is defektet, miután a gumik a rázóköveket használva megsérültek. Utóbbi ráadásul egy dobogós helyezést veszített el emiatt, úgyhogy igencsak nagy utózöngéje volt az incidensnek. Emiatt akar a Pirelli idén kipróbáltatni a csapatokkal egy újfajta gumiabroncsot, amely jobban az érintkezést a rázókövekkel vagy egyéb idegen testekkel.

Ezek a papucsok jelöletlenek lesznek, és minden egyes csapat versenyzőként 2-2 szettet fog kapni belőle a pénteki szabadedzésekre. Ezen tesztek célja pedig mindenképpen az, hogy a jövőben elkerüljék a tavalyihoz hasonló eseteket.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1911652296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása