F1 - 75000-ES HELYSZÍNI NÉZŐSZÁM ÉS ESŐS IDŐJÁRÁS VÁRHATÓ SPÁBAN

f1-spa-francorchamps-sat-lewis-hamilton-6.jpg

A hétvégén újra feléled a Forma-1 világa a négyhetes nyári szünet után. Spában eddig nagyon is kecsegtetően hangzik a jegyeladások száma, ráadásul még az is előfordulhat, hogy egy izgalmas Belga Nagydíjnak lehetünk szemtanúi, mégpedig az időjárás közreműködésével.

A Belga Nagydíj promótere, Andre Mas a minap lelkesen árulta el a francia nyelvű La Derniere Heure belga újságnak, hogy eddig már 70000 jegyet sikerült eladni a 2016-os versenyhétvégére - ilyen magas eladási számra pedig 2001-2002 óta nem volt példa, nyilván ehhez nagyban hozzájárultak Max Verstappen idei sikerei. Mas összesen 75 ezer helyszíni nézővel kalkulál.

És amennyiben hihetünk az időjárás-jelentéseknek, akkor igenis jól fog járni az a 75000 fő, plusz azok, akik a Belga Nagydíj idején a tévéképernyőkre tapadnak, ugyanis ha minden igaz, akkor a vasárnapi napot némi eső rázhatja fel a napos péntek és a felhős szombat után. A verseny napján az időjósok szerint 30-40% esély van felhőszakadásokra. 

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4511610938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása