F1 - A HONDA SPÁBAN ÉS MONZÁBAN IS PONTOKAT SZEREZNE

fernando_alonso_f1_grand_prix_hungary_practice_4nnmnfzedp-x.jpg

Annak ellenére, hogy két erőpálya következik a Forma-1-es versenynaptárban, a Honda szeretné elhinni, hogy a McLaren ennek ellenére pontokat szerezhet rajtuk.

Spa-Francorchamps és Monza az a két pálya, amely elképesztően hosszú egyeneseket, kemény féktávokat, és alkalmasint gyors kanyarokat is tartalmaz. Ezáltal a jó kezelhetőség és a kiemelkedő motorerő fontos ezeken az aszfaltcsíkokon.

Utóbbiban a Honda a leggyengébb, azonban a Forma-1-es projekt vezetője, Yusuke Hasegawa ennek ellenére bízik abban, hogy a McLaren a következő futamokról nem fog pont nélkül távozni.

"Spa és Monza biztosan más lesz. A belga pálya hosszú, erőéhes és technikás. A monzai aszfaltcsík pedig javarészt padlógázos, szóval teljesen más, mint például Silverstone, amely ugyanúgy gyors, de teljes egészében technikás.

Nem vagyok biztos a következő két pálya erőhatásait illetően, de nem gondolom, hogy le kéne írnunk magunkat, ami a pontokat illeti, de majd meglátjuk, hogy miképpen fog alakulni a következő két versenyhétvége.

A célunk pedig nem változott. Továbbra is az, hogy következetesen bejussunk a Q3-ba, remélhetőleg mindkét autóval. Mi már bebizonyítottuk, hogy versenyhétvégétől függően tudunk a negyedik legjobb csapat is lenni. Úgyhogy következetesen szeretnénk egyenletesen ezen a szinten maradni, és mindig a pontokért harcolni."

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4211358278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása