MOTOGP - MILLER CSAPATA UTASÍTÁSÁRA KIHAGYJA BRNÓT!

jack_miller_motogp_austria_race_lautrxm_ah7x.jpg

Az Osztrák Nagydíj után a cseh futamot is ki kell hagynia a Marc VDS pilótájának, Jack Millernek - noha az orvosoktól megkapta az indulási engedélyt, azonban a csapata felülbírálta a doktorok döntését.

Mint ismeretes, az asseni győztes, Jack Miller eléggé nagyot bukott a sógorok versenyhétvégéjén a Red Bull Ringen - az ausztrál a vasárnapi bemelegítő edzésen dobta el a Marc VDS-Hondát. A baleset következtében hajszálrepedések keletkeztek a csuklóján és a csigolyáján. Ezen kívül az Osztrák Nagydíjon sem vehetett részt, sőt, a most hétvégi cseh hétvége is kétségessé vált.

Csütörtökön Brnóban a MotoGP orvosi stábja elvégezte az orvosi vizsgálatokat, melyeken Miller átment. Azonban a rajthoz állás így sem valósulhat meg, mégpedig a csapat akaratából. A Marc VDS csapatvezetője, Michael Bartholemy a csapat hivatalos közleményében azzal magyarázta a döntést, hogy több időt szeretnének biztosítani ausztrál pilótájuk felépülésére, hogy 100 százalékos formában versenyezhessen legközelebb.

Minden bizonnyal Jack Miller a szeptember első hétvégéjén esedékes Brit Nagydíjon már részt fog venni. 

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7410426668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása