F1 - SZAKÍT A PERTAMINA A MANORRAL

rio_haryanto_spanish_f1_grand_prix_practice_tloa-lig_fbx.jpg

Haryanto lefokozása után szponzort veszített a Manor.

Mint ismeretes, a múlt héten a Manor Racing bejelentette, hogy a Belga Nagydíjtól kezdve Esteban Ocon lesz Pascal Wehrlein csapattársa. Rio Haryantót pedig lefokozzák a csapat tartalékpilótájának, miután az indonéz kifogyott az anyagi támogatásból.

Azonban ennek végül a Manorra nézve is lett következménye, ugyanis hétfőn az indonéz olajcég, a Pertamina szóvivőnője, Wianda Pusponegoro a The Jakarta Post hasábjain megerősítette, hogy befejezik a Manorral való partneri együttműködést:

"A Manor Racing felajánlotta, hogy a továbbiakban is hirdethetjük a céget a kocsijaikon. Azonban úgy döntöttünk, hogy nem fogjuk folytatni a náluk való reklámozásunkat."

Haryantóról egyébként kiderült az, hogy minden egyes versenyköre 12 274 euróba került az idei szezonban, ugyanis az indonéz 7.5 millió eurót fizetett a Manornak, és a 12 verseny folyamán összesen 611 kört tett meg. Azonban Spától már Ocon ül majd be az autójába.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr510413408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása