F1 - MI LESZ VELED, FELIPE?

Természetesen Felipe Massáról van szó, aki még mindig nem tudja, hogy mit is fog jövőre csinálni, azaz folytatja egy másik csapatnál, meghosszabbítja szerződését a Williams-nél, vagy szögre akasztja azt a bizonyos bukósisakot.

Felipe Massa ferraris pályafutása második felében elég gyakran élt meg bizonytalan időszakokat, hiszen sokszor nem tudta, van-e még jövője a vörösöknél. Mióta a Williams csapatát alkotja, azóta nagyjából mindig biztos volt a jövője, azonban most ismét bizonytalan időszak kezdődik, ugyanis idén lejár a szerződése és továbbra sem újította azt meg. A brazil továbbra sem tudja, hogy mi lesz vele jövőre:

"A tárgyalások már egy jó ideje zajlanak. Úgy vélem, hogy most még nincs 100 %-os válasz a Williamstől, de ezt is időben tudni fogjuk. Meglátjuk, mi történik.

Nem csak a Williams jöhet szóba. Nem akarok csapatokat mondani, de azok a csapatok érdekelnek, ahol jó eredményeket tudunk elérni, jól tudunk dolgozni. Ha nem lesz ilyen, akkor talán nem leszek itt jövőre.

Azt csinálom, amit szeretek, ez pedig a versenyzés, de nem azért vagyok itt, hogy csak részt vegyek ebben a sportban. Azért vagyok itt, hogy azt tegyem, amit úgy gondolom, hogy meg tudok tenni, hogy boldog legyek, valamint érezzem, hogy egy fontos pontja vagyok a csapatnak, amiért dolgozom. Ha ez nem lesz meg, akkor nincs értelme maradni."

Valószínűleg amúgy Massa helye a Williamsnél nem lehet túl biztos, viszont a Renaultnál lehet esélye 2017-et illetően. Nagy túlélő a brazil. Vajon ezt is túléli?

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1010413870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása