WTCC - ELMARADHAT A THAIFÖLDI FORDULÓ

12191813_704511552982374_3275488141254026037_n.jpg

Könnyen lehet, hogy elmarad a Túraautó Világbajnokság novemberben tartandó Thaiföldi fordulója.

A Buriramban elhelyezkedő Chang International Circuit névre hallgató pálya először a tavalyi szezonban látta vendégül a Túraautó Világbajnokság mezőnyét. Az idei szezonban elvileg november 6-án tartanák a thaiföldi fordulót, de most az Eurosport Events, a WTCC promótere megerősítette, hogy akár törölhetik is az eseményt, ugyanis szervezői problémákkal kell szembenézniük.

"Van egy kis gond a helyi motorsport hatósággal. A tavalyi csapat –, amely a versenyt rendezte – teljesen lecserélődött, nem tudom miért.

A probléma az, hogy nem tudunk kivel beszélni. Ahhoz, hogy egy világbajnoki eseményt rendezz, szükség van a helyi motorsport hatóságok jelenlétére. A többi országban ott vannak, de jelenleg Thaiföldön nem tudunk kivel beszélni." - idézte a WTCC általános igazgatóját, Francois Ribeirót a motorsport.com.

Hogy mi lesz a verseny sorsa, az egyelőre kérdéses, az viszont biztos, hogy szeptember első hetében meghozzák a döntést, a versenyt pedig csupán az FIA tudja törölni.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3410116962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása