F1 - ELADÓVÁ TEHETI A FORMA-1 A RÁDIÓKOMMUNIKÁCIÓT

flags_1.jpg

A jelentések szerint a FOM-elnök Bernie Ecclestone anyagi térítés fejében elérhetővé teheti a rajongók számára a Forma-1 rádióforgalmazását, miután azt a Stratégiai Csoport előző heti ülésén nyílttá és szabaddá tették.

Múlt hét csütörtökön egy emberként örült a Forma-1 világa annak, hogy a Stratégiai Csoport a genfi ülésén úgy, ahogy van, egy kivételével az összes rádiós szigorítást besöpörte a szőnyeg alá. Ennek értelmében a száguldó cirkusz rádióforgalmazása szabaddá és nyílttá vált. Ebben pedig a FOM munkatársai máris megláthattak valami potenciált, ugyanis most az van tervbe véve, hogy némi zöldhasú ellenében a rajongók is hozzáférhetnek minden egyes rádióüzenethez a versenyek folyamán.

Az FIA közleményéből kiderül, hogy a változás a csapatok és kereskedelmi jogok birtokosának kérésére valósult meg annak érdekében, hogy a rajongók és a nézők még minőségibb tartalmakat élvezhessenek. Ami pedig a rádióforgalmazás értékesítését illeti, a német AMuS szerint Bernie Ecclestone ezt már egy jó ideje tervezi.

A hírek szerint a Mercedes főnöke, Toto Wolff örülne, ha a FOM elérhetővé tenné a rajongók számára a csapat-pilóta kommunikációt:

"Hisszük, hogy ez egy szükséges része a rajongók szórakoztatásának." - mondta.

A technikai sportok világában persze nem ez lenne az első alkalom, hogy a rajongók számára elérhetővé válik a rádióforgalmazás, ugyanis a NASCAR világában egy hasonló szolgáltatás már elérhető a nézők számára.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr968945906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása