F1 - ALEXANDER ROSSINAK FORMA-1-ES ÉS INDYCAR-OPCIÓJA IS VAN 2017-RE

A Manor tartalékversenyzője, illetve az idei indianapolisi 500 mérföldes verseny győztese, Alexander Rossi több lehetőséggel is rendelkezik 2017-et illetően.

Az amerikai versenyző a tavalyi évben 5 versenyen is részt vett a Forma-1-es világbajnokságon. Mivel az idei évrenem kapott ülést, ezért egyéves szerződést írt alá az IndyCar-ban szereplő Andretti Autosporttal.

Most megerősítésre került, hogy már tárgyal a Manor csapatával egy versenyzői ülésről 2017-re. Emellett azonban az IndyCar-ban is van lehetősége.

"Mindkét sorozatban vannak opcióim. Már beszéltünk a Manorral egy versenyzői üléséről, de van egy másik csapat is. Elég izgalmas.

Szintén vannak opcióim az Indycarban is. Azt mondom, hogy jó a kapcsolatom az Andrettivel és jó a kapcsolatunk is."

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr698987244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása