F1 - ROSBERG: A NEHÉZ PILLANATOK TESZNEK ERŐSSÉ

Nico Rosberg saját bevallása szerint talpra fog állni a Német Nagydíjon elszenvedett vereség miatt, ahol rengeteg pontot vesztett a bajnoki éllovas csapattársához képest.

Amikor megkérdezték Hamilton jelenlegi formájáról, akkor elmondta, hogy csapattársa mindig is kemény ellenfél volt. Hamilton jelenlegi menetelésének köszönhetően nemcsak ledolgozta 43 pontos hátrányát, de 19 pontos előnnyel utazik majd Belgiumba 4 hét múlva.

Rosberg természetesen elmondta a véleményét csapattársa jelenlegi formájával kapcsolatban: 

"Lewis nemcsak az elmúlt versenyeken volt erős, hanem mindig. Ez nagy különbség, így mindig nagy kihívás vele harcolni.

Csalódott vagyok. Volt egy elképesztő időmérőm, sőt a pénteki hosszú etapos tempóm is kielégítő volt. Optimistán vártam a futamot, hiszen azt hittem, haza tudom hozni a kocsit és meg tudom nyerni a viadalt. Bosszantó, hogy minden rosszul alakult.

Elégszer megtörtént már ez korábban, így tudom, hogy ezek a pillanatok tesznek még erősebbé. Újra és újra. Nem lesz probléma."

Rosberg eddig 5 győzelmet, 5 első rajtkockát és 5 leggyorsabb kört szerzett. Ilyen szempontból még sosem kezdett ennyire jól egy szezont a német versenyző.

Most pedig kezdődik a nyári szünet Rosberg számára is, aki elmondása szerint a családja körében fogja eltölteni a vakációt. Folytatás négy hét múlva!

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr548929530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása