F1 - BRÉKING: ECCLESTONE ANYÓSA SZABAD, AZ EMBERRABLÓK RENDŐRKÉZRE KERÜLTEK! (FRISSÍTVE)

bernie_ecclestone_f1_grand_prix_germany_practice_tmbm9eihnilx.jpg

A Brazil Rendőrség vasárnap megmentette a FOM-elnök Bernie Ecclestone anyósát az emberrablóktól, akiket letartóztattak.

Múlt hét kedden robbant ki a hír, miszerint elrabolták a Forma-1 Menedzsment elnökének, Bernie Ecclestone-nak az anyósát, a 67 éves Aparecida Schunckot július 22-én, pénteken a saját házából Sao Paulóban. Az emberrablók minden idők legmagasabb brazil váltságdíját követelték a 85 éves üzletembertől, amerikai dollárban számlálva nagyjából 36.5 milliót.

Azonban a hölgyre a rendőrség vasárnap rábukkant a Sao Paulótól nagyjából 35 kilométerre található, Cotia névre hallgató városban. A rendőrök a két elkövetőt is letartóztatták, akik a váltságdíjat sem kapták meg. Schunck pedig megmenekült a bűnözők fogságából.

UPDATE: Letartóztatták Ecclestone helikopterpilótáját, Jorge Eurico da Silva-t, illetve feleségét, akik feltehetőleg az elrablás hátterében állnak. A brazil rendőrség tovább folytatja a munkát. 

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr68927220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása