F1 - KÓRHÁZBA KELLETT SZÁLLÍTANI JENSON BUTTONT (FRISSÍTVE)
Button már jól van, folytathatja a versenyhétvégét!

jenson_button_f1_grand_prix_germany_practice_xrnzc6pqxakx.jpg

Szemirritációs problémák miatt kórházba kellett szállítani a 2009-es világbajnokot, kivizsgálás céljából.

Jenson Button a második edzés folyamán szemirritációra panaszkodott, így az esemény után rögtön ellátogatott a pályán található orvosi központba.

Nem olyan régen a McLaren megerősítette, hogy a brit 2009-es világbajnokot a mannheimi kórházba szállították további kivizsgálások céljából, elővigyázatosságból.

Amennyiben a brit nem tudná folytatni a hétvégét, akkor a McLaren tartalékpilótája, Stoffel Vandoorne vehetné át a helyét, aki amúgy készenlétben van Hockenheimben.

UPDATE (17:13) - Jenson Button az imént megerősítette a Twitteren, hogy már jól van. Az irritációt az okozta, hogy valami belement a szemébe, de az idegen légiós tárgyat már eltávolították. Szóval nem lesz szükség az angol helyettesítésére.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr148922238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása