F1 - TÖBB OKA IS LEHET ALLISON TÁVOZÁSÁNAK?

A jelentések szerint James Allison távozása több dolog miatt történt meg. Úgy hírlik, hogy a brit mérnök kapcsolata igencsak megromlott a Ferrari elnökével.

A német Auto Motor und Sport szerint leginkább ez áll a távozás hátterében, noha a Ferrari igyekezett leszögezni, hogy a döntés közös volt.

Ha valaki esetleg lemaradt volna a hírről, James Allison elhagyja a Ferrarit. A tervezőzseni gyermekei miatt akart ismét csak Angliában dolgozni, hiszen elvesztette feleségét az év márciusában és rá nehezednek egyedül a szülői feladatok.

Most azonban olyan hírek jelentek meg a nemzetközi sajtóban, miszerint a Ferrarival való megromlott kapcsolat is mélyen közrejátszhatott a távozásban.

Allison a tragédia után már nem tudott olyan eltökélten dolgozni Maranellóban. Három és fél napokat töltött Olaszországban, illetve alig jelent meg a versenyeken. A többi időt otthon töltötte a gyerekeivel.

Az biztos, hogy egyik fél számára sem volt jó az itt is vagyok, meg nem is, dolgozok is, meg nem is állapot. Sajnos a szörnyű tragédia után alapvető, hogy a család a legfontosabb, a munka csak másodlagos. A Ferrarinak most egyértelműen találnia kell egy másik nagyagyút, hiszen a jelenlegi megoldás valószínűleg csak átmeneti.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr558920406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása