F1 - ALONSO: A 2017-ES SZABÁLYOK FOGJÁK MEGHATÁROZNI, HOGY MARADOK-E 2017 UTÁN

Fernando Alonso a 2017-es szabályokhoz, na meg persze a McLaren jövő évi formájához köti Forma-1-es pályafutását. Ha jó lesz az autó és tetszik neki az új formula, akkor marad, ha nem távozik.

A Forma-1 2005-ös és 2006-os világbajnoka, a spanyol Fernando Alonso 2001-ben kezdte meg pályafutását a Forma-1-ben és 2017 végéig biztosan marad is, hiszen szerződéssel rendelkezik.

A következő évben új szabályok lépnek életbe. Az autók gyorsabbak lesznek, a gumik szélesebbek. Teljes más lesz az aerodinamikai felépítése az autóknak. A spanyol szerint csakis a következő év fogja meghatározni, hogy marad-e. Alonso így is sokszor él kritikával a mai autókkal kapcsolatban, ugyanis azokat túl lassúnak statuálja.

"A kocsik most lassabbak, mint néhány éve. Most a gumikkal, üzemanyaggal és energiával kell spórolni, ami ellenkezik a versenyző ösztöneivel. Nem tudjuk a maximumot autózni.

Szóval az, hogy maradok-e 2017 után, csakis attól függ, hogy milyen lesz a következő év. Ha az autókat élvezet lesz vezetni és visszakapom azt az érzést, hogy a határon vezetsz, amiről a Forma-1-nek szólnia kell, akkor nem lesz probléma, hogy maradjak."

Reméljük, hogy élvezni fogja a következő évet, ugyanis a Forma-1-nek most szükséges van a világklasszisokra és a Fernando Alonso kaliberű versenyzőkre és nevekre.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr58920424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása