F1 - PRÓBÁLJA MENTENI A MENTHETŐT A FERRARI?

sebastian_vettel_f1_grand_prix_hungary_mz7zcanxghgx.jpg

Az olasz sajtó máris azt pedzegeti, hogy kivel lehetne pótolni James Allisont, akinek útjai a Ferrarival a mai nap hivatalosan is szétváltak.

Mint ismeretes, ma reggel a Ferrari bejelentette azt, amire egy jó ideje számíthattunk, miszerint James Allison távozik a Ferraritól. Helyére Matteo Binottót nevezték ki, de minden bizonnyal csak átmenetileg számolnak az olasszal ezen a poszton.

Egy valami biztossá vált az egyik legnagyobb kaliberű szakemberük elvesztésével: a Ferrari idei, de talán még a jövő évi szezonjának is lőttek, ami a győzelmi esélyeket illeti.

Az olasz La Gazzetta dello Sport máris elkezdte mérlegel, hogy a Ferrarival kivel pótolhatnák a távozó Allisont. A lap úgy tudja, hogy a Mercedes 2014 végén elhagyó, s jelenleg a Renault-nál tevékenykedő Bob Bell lehet a Forma-1 legnagyobb múltú csapatának az egyik fő kiszemeltje. Az 58 éves szakember korábban megfordult a Benetton és a McLaren csapatoknál, de az olaszok korántsem vélik Allison-szintűnek őt.

A vörösöknek nem lesz egyszerű dolguk, ha neves szakembert akarnak leigazolni, főleg brit központ híján. A fent említett forrás úgy tudja, hogy még Aldo Costa és James Key nevei is ott lehetnek a kalapban, habár előbbi nem igazán lenne képes pótolni Allisont, míg utóbbit a Toro Rosso aligha engedné el.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr818917414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása