F1 - 47 LÓERŐ A KÜLÖNBSÉG A RENAULT ÉS A MERCEDES MOTORJA KÖZÖTT

daniel_ricciardo_f1_grand_prix_hungary_6as2ayq_24kx.jpg

A Mercedes javára.

Miután az előző két évben a Renault motorja a tempó és a megbízhatóság terén is roppant kevésnek bizonyult, a francia gyártó szakemberei egy percig sem lazsálhattak a tél folyamán. Végül a kemény munka kifizetődő volt, ugyanis a megbízhatósággal kapcsolatos problémák terén többnyire rendeződtek a dolgok, és teljesítményben is javult az erőforrás - azonban utóbbiban még így is messze jár a domináns Mercedes-motortól, a lemaradás egészen pontosan 46.9 lóerő. Azonban a Red Bull még így is pariba került a Ferrarival a konstruktőri második helyért, köszönhetően annak, hogy Spanyolországtól kifejezetten erős teljesítményt nyújtott az osztrák együttes.

Azonban négy konstruktőri címmel a hátuk mögött a Red Bull csapatának nem az ezüstérem a cél, hanem az, hogy felvegyék a kesztyűt a Mercedesszel.

Ezzel kapcsolatban a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner azt nyilatkozta, hogy ő is tisztában vele, hogy ez még így kevés a teljes sikerhez. Azonban a brit megdicsérte a franciákat, akik "több nagyszerű előrelépést is megtettek az elmúlt hónapokban", továbbá tudja, hogy a Renault célja az, hogy lefaragja a Mercedesszel szembeni, 47 lóerős hátrányát.

Noha a Renault a Magyar Nagydíj előtt kerek-perec kijelentette, hogy idén már semmilyen fejlesztés nem lép már életbe, Horner elárulta, hogy ez így, ebben a formában nem teljesen igaz. A csapatfőnök nem is radikális változásokra gondolt, de az üzemanyag, a finomhangolás, valamint a vezethetőség javítása érdekében mindenképpen lesz valami.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr698915500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása