WTCC - NÉGY GYÁRI HONDA INDUL MOTEGIBEN!

578f7dfdab728.jpg

A Honda csütörtök délelőtt bejelentette, hogy a Túraautó Világbajnokság japán fordulóján négy gyári autót fog majd indítani - a negyedik versenyző a japán Ryo Michigami lesz.

A 43 éves japán pilóta, Ryo Michigami rajthoz fog állni szeptember 2-a és 4-e között a WTCC japán fordulóján, Motegiben, a gyári Honda színeiben, mint Michelisz Norbi, Tiago Monteiro és Rob Huff csapattársa.

578fe7724f2d0.jpg

Michigami a hazájában nagyágyúnak számít, ugyanis a Super GT-ben, a Super Formula-ban és a Japán Túraautó Bajnokságban összesen 11-szer nyert futamot, 51 alkalommal állhatott fel a dobogó bármelyik fokára és 11 alkalommal indulhatott a pole-ból.

1998-ban csatlakozott a Honda családjához Michigami, és két alkalommal nyert Super GT-futamot a japán márka képviseletében, 2000-ben pedig a bajnoki címet is elhódította.

2014-ben Michigami létrehozta a "DRAGO CORSE" névre hallgató csapatát, amely a Super Formulában és a Super GT-ben rövid idő alatt 9 dobogót söpört be.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr218904992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása